dissabte, 26 de desembre del 2009

Guardonats del concurs de primers d'ESO

Abans de donar-vos els noms dels guanyador@s de l'edició d'enguany del concurs de contes matemàtics per a primer d'ESO de l'Eugeni d'Ors, us volíem desitjar unes bones festes i un bon any nou!



El lliurament de premis va tenir lloc el passat dia 22 de desembre. El premi a la finalista (val de 15€) i el premi a les guanyadores (val de 25€), els van lliurar l'Anna García, professora de matemàtiques de l'IES Eugeni d'Ors i la Carme Salvador, Coordinadora pedagògica del mateix centre.

And the winer is.....

La finalista ha estat la Safae Afilad  amb el conte titulat Màgia o Mates. A continuació teniu un breu estracte:

“Luàn es va cansar i va preguntar perquè eren tan important les Mates. Li van respondre que les Mates eren molt importants perquè si no en saps, no pots fer màgia.”

Les guanyadores de l'edició de 2009 del concurs de contes matemàtics per a 1r d'ESO a l'IES Eueni d'Ors han estat l'Aina Trotonda i la Mireia García amb el seu conte La Mònica, l’Ester i la inspiració. A continuació teniu un estracte:

“Ja havien passat 3 setmanes des de que la professora de Matemàtiques els havia dit que fessin un conte de matemàtic, i tothom tenia, almenys, una idea per fer, menys elles, potser els hi havien robat la inspiració?”


Properament publicarem els contes sencers, amb il·lustracions, i un vídeo del lliurament dels premis.


Ens veiem l'any vinent!